Lajipäivät

Pidetään talven ensimmäinen lajipäivä Aspenissa la 2/12 kl 12-14. Eka kerran vetäjät ovat:

kuula Annsofi Vuokila
korkeus Ari-Pekka Heikonen
aidat  Kari-Pekka Raappana/Marja Salmela

Vedetään aluksi kaikille yhteinen verryttely venyttelyineen. Sen jälkeen jaetaan nuoret kolmeen ryhmään, jolloin vuoron perään käyvät päivän kaikki lajit läpi.

Seuraavalla kerralla kevät puolella vaihdetaan hieman lajeja ja vetäjiä.

tv Marja

Osallistujia oli 17

LAJIPÄIVÄT:

Toinen lajipäivä

oli la 22/4.2017 klo 11.30-13.30 (suomen aikaa)   Aspen
Osallistujia kymmenkunta. Osallistuja määrä oli yhteensattumien vuoksi tipahtanut koska oli muiden lajien turnauksia ja tapahtumia samaan aikaan. Palaute osallistujilta oli kuitenkin positiivista joten päätettiin jatkaa tapahtumaa mutta seuraavaa päivää ei sovittu. Sen verran kuitenkin oli suunnitelmaa että seuraava kerta olisi touko- kesäkuun kieppeillä ja ulkona .
Vetäjinä eilen oli Ari-Pekka Heikonen korkeudessa, Erkki Pudas ja Aleksi Illikainen keihäässä ja Janne Vaaraniemi aidoissa jotka vetivät lajit hienosti ! Kestävyysosio jätettiin tällä kertaa väliin koska meidän nuoret menevät sunnuntaina kisoihin !

t: K-P

=========================================================

Ensimmäinen kerta

oli 25.3 klo 11.30 alkaen Aspenilla ja kesti n. 2 tuntia. Osallistujia oli 20. VKV:stä ja AlPi:sta. Tästä lajipäivästä tuli hyviä kokemuksia ja seuraava lajipäivä päätettiin järjestää noin kuukauden kuluttua eli 22.4.2017. Päivämäärä varmistuu lähempänä ajankohtaa.

Vetäjä luettelo alla: (25.3.2017)

Marja Salmela pikajuoksu

Janne Vaaraniemi pikajuoksu

Rauno Vaaraniemi keski- ja pitkätmatkat